Nyckeln till att lyckas

Nyckeln till att lyckas med något, vad jag tror är att ha en stark vilja. Aldrig ge upp. Inget vinner över den som har en stark vilja, den som vill utvecklats. Den som ger sig fan på en grej. Inte för att jag har lyckats med något värsta mirakelgrejen det påstår jag inte, nope. Men jag lyckades få en häst och det tog flera år. Nu är det nästa grej jag kämpar med, att komma till LA med Mingus. Frågan är inte om jag lyckas.. För jag SKA lyckas på ett eller annat sätt om det inte kommer massa skit ivägen.. Det är inte värsta målet men iallafall en grej jag verkligen vill eller ska lyckas med. Skulle ju kunna anmäla mig till en LA bara för att men nej jag ska inte anmäla mig till massa saker i onödan utan att jag vet att vi kan rida på godkänt. Redan nu när jag skrivit ner det här kommer det ge mig massa. Haha låter knäppt men jag funkar lite så, skriver man att man ska det.. Då jävlar. Nästa mål är dock lite större ;)
Just thinking about you makes me smile ♥
 

Kommentarer
Postat av: Sofia :)

Hjälp oss att komma på det nya namnet till vår blogg (eller inspirera oss) Så får just du en stor länkning! ♥
http://sagoponnisar.blogg.se/2013/january/namnbyte-fa-en-lankning.html

Tackar (:

2013-01-10 @ 15:03:39
URL: http://sagoponnisar.blogg.se
Postat av: Josefine Pehrson

råkade nog skicka en tom kommentar... hehe

SV; Man behöver inte installera något, man behöver bara bli medlem. Om du har ett Googlekonto behöver du bara godkänna det för just Google Analytics :)

Svar: ah okej, tack för du skrev det! Såg ditt inlägg men måste ha registrerat fel då det inte kommer upp någon statistik överhuvudtaget kanske var för jag skrev in "Blogg.se" och sen sarahermansson eller så kanske man ska skriva Mingus.blogg.se som bloggen hette från början haha? :)
Sara Hermansson

2013-01-10 @ 15:47:37
URL: http://fantasias.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det tror jag med :) Asså jag känner igen dig, har du varit med i ponnyakuten eller något? xD hahah! Men du! kikade runt på din blogg och hade svårt för att veta vilket inlägg jag skulle kommentera. SHIT. WOW. AMAZING. Så sjukt fin du och din häst ÄR! Såg dressyrbilder och asså jag smälter. Han(?) är så sjukt snygg och ja du verkar rida så bra !! film? :'D

2013-01-10 @ 18:05:55
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: Ida Woxlin

Sant det du skriver. Men tyvärr kan inte jag nå mitt på ridskoleponny hur mycket jag än vill..:(

2013-01-10 @ 18:10:37
URL: http://idawoxlin.blogg.se/
Postat av: Ida Woxlin

nå mitt mål* ska det stå :)

2013-01-10 @ 18:10:59
URL: http://idawoxlin.blogg.se/
Postat av: Hanne

Jättebra skrivet! det handlar ju bara om att ge sig fan på att lyckas, och sedan inte ge sig. Det gäller ju att fortsätta kämpa där alla andra gett upp så når man toppen!

2013-01-10 @ 18:53:59
URL: http://hannemattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0