LB:1 träning för Lisa

Idag var det dags för en dressyrträning igen! Har inte ridit trimmat dressyr på länge, så det gick faktiskt jättebra med tanke på förutsättningarna! Fick massa bra tips om programmet. Fick rida igenom det och så fick Lisa kolla och säga vad jag kunde förbätta! Ska sattsa på travdelen mest och sen får väll poängen sjunka lite på övergången efter galoppen om vi inte hinner få pli på det. Ska verkligen försöka rida SÅ noga vägar som MÖJLIGT. Är riktigt taggad nu efter lektionen. Mingus var faktiskt grymt stabil och stadig i traven förutom efter galoppen då han var lite på tårna! Man avslutar ju LB:1 med galopp och avbrott och sen rida upp. DÅ blir det värsta snabba traven haha!
Vi ska kötta nu, träna stenhårt! Avbrotten ska bli perfekta. Även om vi inte hinner till tävlingen ska dom bli det i framtiden. VI kan om vi VILL, trodde de va hopplöst med galopppen och sadeln, men nu är det riiiktigt superbra!  
Nu kör vi samma taktik efter!!
Så här går han för det mesta! Genom hela travprogrammet min duktiga lilleskrutt. STOOOR skillnad med hoppsadeln & dreessyrsadeln. Han söker sig neråt med dressyrsadeln och är inte alls lika mjuk med hoppsadeln haha knäppt. Förresten är framåtbjudningen GRYM, rider aldrig med spö längre :'D

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

När ska du tävla? (:

2012-12-16 @ 22:04:17
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Då ses vi där, ska också starta LB där! :D är supertaggad, men jag tror du kommer vinna.. (:

2012-12-16 @ 22:19:32
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad roligt att det går bra för er :)

Svar: åh tack :)
Sara Hermansson

2012-12-18 @ 07:13:29
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0